دستور پخت و طرز تهیه کلوچه سنتی ساده در منزل بسیار خوشمزه
دستور پخت و طرز تهیه کلوچه سنتی ساده در منزل بسیار خوشمزه
مواد لازم کلوچه سنتی
آرد سفید 3پيمانه
روغن جامد 1پيمانه
شکر نصف پيمانه
گلاب نصف پيمانه
هل 1قاشق مربا خوري
پکینگ پودر نصف قاشق چايخوري
طرز تهیه کلوچه سنتی
برای تهیه کلوچه سنتی ابتدا بایدهل و گلاب را در ظرفی بریزید.سپس شکر را به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکر حل شود.در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و 3 مرتبه الک می کنیم.بعد روغن را به آرد وبکینگ پودر اضافه می کنیم.
حالا مخلوط شکر و گلاب و هل را به آرد و روغن اضافه می کنیم و با دست شروع به ورز دادن می کنیم تا خمیر لطیف و نرمی ایجاد شود.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید و آن را به کمک وردنه باز کنید.حالا خمیر را قالب بزنید یا به شکل های دلخواهتان برش بزنید.سینی فر را چرب کنید و کلوچه ها را داخل آن قرار دهید و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد یا 300 درجه فارنهایت قرار دهید.